Dating sider for voksne og unge har aldrig været mere populære

 

Vi skriver fortsat 2016, og apps som Tinder har aldrig nogensinde været mere populære. Samtidigt er der stadigt flere og flere danskere i alle aldre, som melder sig på banen i forhold til sociale medier og så videre. Dette har jeg ikke så meget lyst til at snakke om, men det er da en generel tendens som er lidt sjovt.

Hvad jeg derimod rigtigt gerne vil snakke om, er dating på nettet. For dating sider for voksne (og for unge for den sags skyld) har aldrig nogensinde været større. Der kommer flere og flere medlemmer. Følger du det blå link om dating sider herover, kommer du til en side som er et levende bevis på det. Der vil du opdage, at der faktisk har været helt vildt mange mennesker før du kom forbi.

Dette skyldes, spørger du mig, den generelt stigende tendens til, at danskere bare gerne vil date på nettet. Spørger du mig, er det generelt super fedt og jeg glæder mig rigtigt meget på alle de menneskers vegne, som præsterer at finde den store kærlighed igennem en online dating side.

Pas på dig selv på nettet

Det man skal huske, selvom datingsiderne er blevet så store og flotte, er at der stadigvæk sidder kryb hist og her. Det betyder mere konkret, at du godt kan gå hen og blive snydt. Om dette betyder at ham du troede var charmerende og dejlig slet ikke møder op eller at han viser sig at være en helt anden er svært at sige.

Hvad jeg kan fortælle dig er dog, at jeg ved nogle har haft dårlige oplevelser med dating på nettet. Derfor håber jeg meget på at du overvejer hvad du gør, eksempelvis ved at læse op på emnet.