Hvordan får jeg min egen email adresse?

Der er rigtig mange måder, hvorpå du kan få din egen email adresse på! Mange spørger måske sig selv, hvad man overhoved skal bruge en email adresse til, men der er faktisk rigtig mange gode grunde til at have en.

Først og fremmest er den god at få sendt offentlige breve osv til samt regninger, ordrebekræftelser for køb i webshop og så videre. Ydermere er det oftest gratis at have en email konto hvilket betyder, at du kan sende mails frit til dine bekendte. Det gælder også, selvom de er i udlandet. Det kan også være en god ide, hvis du søger job, så du kan have en dialog og sende din ansøgning.

Hvor får jeg en email?

Der findes et hav services online, hvor du kan få din egen gratis email adresse. For at nævne nogle af dem kunne det være yahoo, hotmail, live og så videre. En anden mulighed er, at du køber dit eget domæne og får tilknyttet en email konto til. Det vil typisk kræve et billigt webhotel. Det er lynhurtigt at oprette sig hos en af emailudbyderne eller for den sags skyld at købe et webhotel. Som førnævnt er mange af servicerne gratis, men vil du gerne have din helt eget domæne opsat med email, skal du betale lidt for et hotel.

Åbnede døre med email

Når du har fået din egen email ligger verden nu frit for dine fødder, og du kan komme i kontakt med alle de adresser, som du har lyst til. Du kan også bruge din nye konto, hvis du har spørgsmål til en hjemmesideejer, eller har spørgsmål til en webshop, hvor supporten primært vil foregå via email. Sidst men ikke mindst kan du også tilmelde dig relevante nyhedsbreve, hvis dette skulle have din interesse.

Vi håber, at du har fået noget ud af vores guide til emails!