Lån penge til nyt tag

Hvad enten du planlægger en renovering af dit nuværende tag, eller du skal have tag på dit nybyggeri, så forudsætter det naturligvis, at du har den økonomiske formåen til at investere i et sådan projekt.

Har du ikke en opsparing eller sat penge til side til et sådan formål, behøver du dog ikke at fortvivle over udsigten til ikke at kunne opfylde dit tagønske, for så har du mulighed for at låne pengene hos GE Money Bank. Der er tale om en online bank, som har eksisteret i mange år, og som du kan læse mere om på forbrugerhjemmesiden Verleti.dk. Inden du vælger at låne penge til et nyt tag, så bør du undersøge markedet og priserne på tag i dit område. En af de nemmeste måder at gøre dette på er ved at gå ind på hvadkosteretnyttag.dk og indhente 3 tilbud på et nyt tag. På den måde får du en god fornemmelse af hvad det skal koste for at få et nyt tag.

 Afdæk dine behov

For præcis at kunne afgøre, hvor stort et lån du skal bruge til dit nye tag, er det vigtigt, at du sætter dig ned og bruger lidt tid på at regne dig frem til beløbet, evt. sammen med en professionel fagmand/fagkvinde. Der er ikke grund til at tage et større lån end nødvendigt, men samtidigt er det også vigtigt, at du har adgang til de penge, som skal til, for at du får den mest optimale tagløsning.

Der er mange fordele ved at vælge GE Money Bank som samarbejdspartner, men en af de mest markante er helt sikkert, at du ikke behøver at stille nogen form for sikkerhed. Det betyder, at du hverken skal have din bolig eller din bil i spil for at blive godkendt til et lån. Banken lever hermed op til sin filosofi og målsætning om at kunne yde fornuftige lån til helt almindelige mennesker, som ikke nødvendigvis ejer fast ejendom, etc., som de kan stille som sikkerhed for et lån. Der er heller intet krav om, at man som låntager skal stå skoleret med hensyn til, hvad man vil bruge sine penge til.

Fordele ved at låne hos GE Money Bank

Mulighed for at låne mellem 5.000 – 200.000 kr.

Intet krav om at stille sikkerhed

Svar på låneansøgning inden for 4 timer – i bankens åbningstid

Lånet bliver sat ind på din NemKonto.