Oplev en helt ny slags romkugle sammen med din kaffe!

Du kender romkugler fra din barndoms lokale bageri.

Det var trinnet over studenterbrødet, og du kan stadig fornemme gårsdagens wienerbrød rørt op med masser af cacaopulver –  en klæg fornemmelse af kokos, cacaopulver og gammel kage, du ikke ønsker at opleve igen.

Men du har også gode minder om kage fra din barndom: Den kage, som din mor tilbød i køkkenet, eller ved spisebordet. Du kan næsten mærke den lune fornemmelse af kagen i kombination med følelsen af, at dine fødder ikke kunne nå gulvet.

Har du har lyst til at genopleve din barndoms lykkefølelse af et godt stykke kage hjemme ved din mors køkkenbord uden at genopleve romkuglens traume?

Nyd Danmarks bedste romkugle med en kop kaffe

Danmarks bedste romkugle kommer fra Seest bageri. Og den titel er bestemt ikke givet uden grund.

Romkuglen er håndlavet af blandt andet belgisk chokolade og pyntet med knust karamel krokant – med helt uovertruffen smag.

Så næste gang du skal have dig en kop af din yndlingskaffe, så gør dig selv den tjeneste, at du nyder kaffens velsmag sammen med Danmarks bedste romkugle. Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet!

En kop kaffe er ellers godt, men den løftes godt nok til nye højder, hvis der er en romkugle med på bordet. Det giver en fuldendt smagsoplevelse, som du kan leve på i flere dage.

Kaffe og chokolade er det perfekte par

Der er flere grunde til, at kaffe og chokolade passer så godt sammen.

For det første har de begge stærke, dristige smage, der virkelig kan skille sig ud alene. Men når du blander dem sammen, komplementerer smagene hinanden perfekt og skaber en fyldig og lækker kop kaffe.

En anden grund til, at kaffe og chokolade passer så godt sammen, er, at de begge indeholder koffein, hvilket giver ny energi. Endelig passer kaffe og chokolade så godt sammen, fordi du kan nyde dem på flere forskellige måder. Du kan drikke kaffe og spise chokolade, når som helst på dagen, og de to ting kan nydes på mange forskellige måder.

Uanset hvordan du nyder dem, er kaffe og chokolade et perfekt par.