Sådan slapper danskerne bedst af

Hvis du spørger en typisk dansker om hvordan han bedst slapper af, så vil et af de typiske svar være; foran fjernsynet med en god film eller serie. Faktisk ser hele 72% af danskerne TV-serier hver uge.

Der bliver hvert år set rigtig mange timers tv rundt omkring i de danske hjem. Der er rigtig mange der ikke vil kunne undvære deres faste tv tidspunkter uden at føle dagen ikke er komplet. Undertegnede er faktisk én af dem. Jeg bruger gerne fjernsynet om aftenen efter at ungerne er kommet i seng til at koble helt af og bare nyde en god serie eller film.

Vi er dog for nyligt blevet enige om at vi betalte alt for meget i tv abonnement og jeg satte mig derfor for at undersøge markedet og finde ud af hvilke alternativer der var. En ny undersøgelse lavet af tv2.dk viser faktisk at der er ret stor forskel på de forskellige udbyderes priser – faktisk helt op til 4.100 kr. om året.

Det kan klart anbefales at gå ind på en hjemmeside som sammenligner tv pakker og finde frem til det rigtige match. Derinde vil du typisk hurtigt kunne finde en god tv pakke der passer til dig og dine behov. Hvis du synes din nye tv pakke mangler kanaler, kan du evt. altid supplere det op med en streamingtjeneste, hvor du så evt. kan få adgang til de serier og film du ville have fået på de manglende kanaler.

Vi elsker blandt andet tv serien Game of thrones, som kun bliver vist med forsinkelse herhjemme. Derfor har vi tilkøbt streamingtjenesten HBO for at kunne få adgang til den når den bliver vist og ikke et år senere. Der findes mange forskellige streamingtjenester, som fx netflix og viaplay, som hver især byder på forskelligt indhold du kan streame når du vil.