Spar penge med rabatter på årets største handelsdag

På black friday kan du finde rigtig mange gode tilbud hvor du kan spare op mod 70% på udvalgte varer. Det er langt fra alle shops der har gode black friday tilbud, men der er flere overvågnings sider der samler et godt overblik over black friday her.

Det er bare med at følge med, så kan du næsten ikke undgå at finde et godt tilbud når dagen nærmer sig. Dagen er i år den 27 november og salget åbner flere steder kl 12!

Der er masser af forskellige typer af forretninger der deltager i Black Friday. I 2016 vil der således være endnu flere butikker der deltager. I år er det den 25. november, at tilbuddene bliver sluppet fri af de forskellige butikker. Du kan finde meget mere information omkring, ved at klikke dig ind på ovenstående link.

Der vil være rabatter at hente for op mod 70% på nogen af de allermest populære butikker, herunder blandt andet coolshop, Sportmaster, Wupti og mange flere. Det er en oplagt måde at få købt ind til julegaverne, og du vil uden tvivl ikke fortryde det. Der er ingen tvivl om at Black Friday er kommet for at blive i Danmark, da man siden starten i 2013, kun har set tallet gå op og op, i forhold til antallet af interessede brugere. Således var der i november sidste år, omkring 250.000 brugere der søgte efter ordet “Black Friday”, og i år forventes det at det bliver nærmere 300.000.